fbpx

ORTOPEDIE ȘI RECUPERARE MEDICALĂ ÎN BUCUREȘTI

CELE MAI BUNE PREȚURI | CEI MAI BUNI PROFESIONIȘTI | CELE MAI BUNE SERVICII

CELE MAI BUNE PREȚURI
CEI MAI BUNI PROFESIONIȘTI
CELE MAI BUNE SERVICII

Serviciu disponibil și la domiciliu!

DESPRE SERVICIUL DE ORTOPEDIE ȘI RECUPERARE

În cadrul consultației de ortopedie doctorul specialist va verifica postura corpului pacienților și va efectua exerciții de tip kinetoterapeutic pentru a analiza mai bine mișcarea articulațiilor. De asemenea, pacienții vor fi puși într-o întindere la spalier cu fața și spatele pentru a se verifica sănătatea coloanei vertebrale.

Pacienții vor mai face și exerciții la sol cu rotița pentru a se analiza echilibrarea umerilor și a șoldurilor. Toate aceste activități, împreună cu analizele medicale efectuate, vor ajuta la stabilirea unui diagnostic și a unui tratament personalizat pentru fiecare pacient în parte. În cazurile grave de ortopedie, medicul specialist va monitoriza personal procesul de recuperare și va da indicații fizio-kinetoterapeuților cu privire la desfășurarea tratamentului.

SERVICII DE RECUPERARE INCLUSE ÎN OFERTĂ

KINETOTERAPIE

Kinetoterapia este utilă în recuperarea medicală deoarece ajută la restaurarea funcțiilor nervilor, îmbunătățește legătura dintre mușchi și creier, corectează traumatismele, reface digestia, echilibrează funcțiile endocrine și reface imunitatea.

FIZIOTERAPIE

Fizioterapia ajută la menținerea mobilității, reducerea durerilor și îmbunătățirea forței musculare. În ședințele de recuperare medicală și profilaxie folosim apa, căldura, electricitatea, masajul, exercițiul fizic etc.

MASAJ TERAPEUTIC

Facem mai multe tipuri de masaj terapeutice, cum ar fi cel de relaxare sau cel profund, destinat țesuturilor. Folosim această procedură în recuperarea medicală pentru a trata leziunile și pentru a relaxa musculatura.

REFLEXOTERAPIE

Reflexologia este o terapie preventivă, folosită în recuperarea medicală la relaxarea organismului, îmbunătățirea circulației, curățarea sistemului de toxine și impurități, stimularea nervilor și grăbirea procesului de vindecare pentru numeroase boli.

ELECTROACUPUNCTURĂ

Folosim această metodă terapeutică în recuperarea medicală pentru a stimula celulele, țesuturile și întregul organism cu ajutorul unor pulsații electrice bine controlate. Tratăm astfel dureri, spasme musculare, afecțiuni neurologice și alte maladii.

CHIROPRACTICĂ

Prin serviciul de chiropractică vă putem ajuta cu reașezarea articulațiilor și vertebrelor la locul lor, cu rezolvarea discopatiei de la coloană sau cu scolioza de toate tipurile. Tratăm herniile de disc fără intervenții chirurgicale. De asemenea, tratăm entorsele și luxațiile.

PREȚURI ORTOPEDIE ȘI RECUPERARE

ABONAMENTE PERSONALIZATE

10 ședințe | 1 procedură

450 RON (asigurați)
700 RON (neasigurați)

10 ședințe | 2 proceduri

600 RON (asigurați)
900 RON (neasigurați)

10 ședințe | 3 proceduri

1000 RON (asigurați)
1300 RON (neasigurați)

10 ședințe | 4 proceduri

1100 RON (asigurați)
1400 RON (neasigurați)

RECUPERARE LA
DOMICILIU

5 ședințe (kineto + masaj)

750 RON (asigurați) + transport
850 RON (neasigurați) + transport

10 ședințe (kineto + masaj)

1150 RON (asigurați) + transport
1250 RON (neasigurați) + transport

5 ședințe
(kineto, masaj, reflexoterapie, electroacupunctură și fizioterapie)

800 RON (asigurați) + transport
900 RON (neasigurați) + transport

10 ședințe
(kineto, masaj, reflexoterapie, electroacupunctură și fizioterapie)

1250 RON (asigurați) + transport
1350 RON (neasigurați) + transport

ȘEDINȚE
SEPARATE

1 ședință | 1 procedură

50 RON
(cu asigurare sau fără)

1 ședință | 2 proceduri

100 RON
(cu asigurare sau fără)

1 ședință | 3 proceduri

150 RON
(cu asigurare sau fără)

1 ședință | 4 proceduri

150 RON
(cu asigurare sau fără)

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI

PREȚURI FOARTE BUNE

Avem prețuri foarte bune pentru toate serviciile pe care le oferim deoarece lucrăm și cu CNAS CASMB sau cu OPSNAJ ARMATA. În acest mod ne permitem să percepem printre cele mai mici prețuri de pe piață și să oferim o calitate a serviciilor foarte ridicată, motiv pentru care veți economisi din start o sumă de bani importantă.

INOVAȚIE ȘI PROFESIONALISM

Punem pacientul pe primul loc și asta se vede în serviciile pe care le oferim. Suntem primii pe piața medicală din România care trec pacienții prin toate specializările medicale pentru un diagnostic perfect. Oferim consultație generală + 36 seturi de analize, consultație ortopedică, homeopatică și psihologică pentru un diagnostic 100% corect.

TEHNOLOGIE MODERNĂ

Dispunem de aparate de ultimă generație. Spre exemplu, cu ajutorul BIOPTRONULUI oferim o terapie non-invazivă cu lumină, folosită în cele mai performante centre medicale din lume pentru regenerarea celulară, iar echipamentul echipamentul QUANTUM RESONANCE MAGNETIC ne ajută să pregătim analizele dvs în termen record de doar 3 minute.

Număr de telefon

Adresă de email

  • contact@scs-medica.ro

Orar pentru analize și consultații

  • Luni – Vineri: 8:00 – 12:00

Orar pentru tratamente

  • Luni – Vineri: 12:00 – 22:00

Adresa noastră

  • București, Sector 3
    B-dul Energeticienilor, Nr. 9 E, parter
    (lângă Auchan Vitan, Complex Sportiv Apollo)