fbpx

CONSULTAȚII MEDICALE ÎN BUCUREȘTI

CELE MAI BUNE PREȚURI | CEI MAI BUNI PROFESIONIȘTI | CELE MAI BUNE SERVICII

CELE MAI BUNE PREȚURI
CEI MAI BUNI PROFESIONIȘTI
CELE MAI BUNE SERVICII

Serviciu disponibil și la domiciliu!

TIPURI DE CONSULTAȚII MEDICALE OFERITE

CONSULTAȚII ȘI TESTE PSIHOLOGICE

O consultație psihologică durează între 30 și 45 de minute, timp în care psihologul nostru va purta împreună cu dvs o discuție sinceră, confidențială și deschisă despre problemele cu care vă confruntați în viața de zi cu zi.

Pe lângă consultații, specialiștii noștri oferă și teste psihologice necesare pentru diverse lucruri, precum intrarea în armată, poliție, obținerea permisului auto și alte exemple.

PREȚURI

100 RON (asigurați)
200 RON (neasigurați)

Pentru consultații la domiciliu vă rugăm să ne contactați!

CONSULTAȚII GENERALISTE

Consultația medicală generalistă are rolul important de a oferi medicului toate informațiile necesare despre starea dvs de sănătate. Medicul care vă consultă va crea fișe medicale pentru fiecare pacient în parte, iar aceste fișe rămân în centrul nostru pe durata tratamentului, după care vor fi înmânate pacienților.

În cadrul unei consultații generaliste, medicul realizează și interpretează fișele medicale, măsoară tensiunea, măsoară glicemia, cântărește și măsoară pacientul, verifică starea plămânilor, oferă o consultație ORL, verifică pulsul și ritmul cardiac și oferă o concluzie și un prim diagnostic.

PREȚURI

100 RON (asigurați)
200 RON (neasigurați)

Pentru consultații la domiciliu vă rugăm să ne contactați!

CONSULTAȚII DE ORTOPEDIE - TRAUMATOLOGIE

În cadrul unei consultații medicale de ortopedie – traumatologie, medicul specialist va verifica postura corpului dvs, în primul rând. Pentru aceasta, va trebui să faceți câteva exerciții de tip kinetoterapeutic pentru a urmări și analiza mișcarea articulațiilor și trebuie să faceți o întindere la spalier cu fața și cu spatele pentru a verifica coloana vertebrală.

De asemenea, în cadrul acestei consultații medicale veți face și exerciții la sol cu rotița pentru ca medicul să analizeze echilibrarea umerilor și a șoldurilor. După aceste activități, medicul specialist va putea pună un diagnostic corect și să recomande tratament personalizat în funcție de concluziile pe care le ia.

PREȚURI

100 RON (asigurați) 
200 RON (neasigurați)

Pentru consultații la domiciliu vă rugăm să ne contactați!

CONSULTAȚII HOMEOPATE

Tratamentele homeopate de succes se recomandă de obicei după analizele computerizate făcute pe baza consultațiilor homeopate. În colaborare cu cei mai buni specialiști din București, la SCS Medica veți găsi tratamente unice în România, iar totul începe cu o consultație.

Această consultație homeopată constă în discuția cu pacientul despre afecțiunile sale și evaluarea istoricului medical prin care se pune un diagnostic cât mai precis. În urma acestor consultații eliberăm și prescripții medicale.

PREȚURI

200 RON (asigurați)
250 RON (neasigurați)
50 RON rețetă

Pentru consultații la domiciliu vă rugăm să ne contactați!

CONSULTAȚII HOLISTICE

Medicina holistică folosește metode vechi de mii de ani pentru a readuce echilibrul în organismul uman. Consultația holistică se va axa pe identificarea dezechilibrelor din viața dvs și pe crearea unor recomandări care să ducă într-un timp scurt la eliminarea problemelor fizice și psihologice.

În urma consultației veți putea afla mai multe despre metodele de prevenire a bolilor, precum gândirea corectă, alimentația echilibrată, exercițiul fizic, viața ordonată etc. Aceste metode vă vor ajuta să obțineți echilibrul de care aveți nevoie pentru a învinge mai repede, mai natural și mai eficient bolile cu care vă confruntați.

PREȚURI

100 RON (asigurați)
200 RON (neasigurați)

Pentru consultații la domiciliu vă rugăm să ne contactați!

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI

PREȚURI FOARTE BUNE

Avem prețuri foarte bune pentru toate serviciile pe care le oferim deoarece lucrăm și cu CNAS CASMB sau cu OPSNAJ ARMATA. În acest mod ne permitem să percepem printre cele mai mici prețuri de pe piață și să oferim o calitate a serviciilor foarte ridicată, motiv pentru care veți economisi din start o sumă de bani importantă.

INOVAȚIE ȘI PROFESIONALISM

Punem pacientul pe primul loc și asta se vede în serviciile pe care le oferim. Suntem primii pe piața medicală din România care trec pacienții prin toate specializările medicale pentru un diagnostic perfect. Oferim consultație generală + 36 seturi de analize, consultație ortopedică, homeopatică și psihologică pentru un diagnostic 100% corect.

TEHNOLOGIE MODERNĂ

Dispunem de aparate de ultimă generație. Spre exemplu, cu ajutorul BIOPTRONULUI oferim o terapie non-invazivă cu lumină, folosită în cele mai performante centre medicale din lume pentru regenerarea celulară, iar echipamentul echipamentul QUANTUM RESONANCE MAGNETIC ne ajută să pregătim analizele dvs în termen record de doar 3 minute.

Număr de telefon

  • 0725 077 830

Adresă de email

  • contact@scs-medica.ro

Orar pentru analize și consultații

  • Luni – Vineri: 8:00 – 12:00

Orar pentru tratamente

  • Luni – Vineri: 12:00 – 22:00

Adresa noastră

  • București, Sector 3
    B-dul Energeticienilor, Nr. 9 E, parter
    (lângă Auchan Vitan, Complex Sportiv Apollo)